[Scilab-users] A bug on saving the user parameters in memory?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
nec nec
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Scilab-users] A bug on saving the user parameters in memory?


I have been struggling with scilab 6.0.1 (64 bit) on windows in the sense that when I change my code and rerun a program it seems the machine still keeps the part (or all?) of the old code and  seems to make the previous run. 

 

So I am unable to see what my changes to the code make to the run of the program which drives me crazy.   When I close scilab and reopen it then the code runs proper. 

 

It seems this is a bug with the run platform.

Anybody familiar with this problem and is there a cure for this.

Scilab 5 did not have this problem.

 



_______________________________________________
users mailing list
[hidden email]
http://lists.scilab.org/mailman/listinfo/users
Samuel GOUGEON Samuel GOUGEON
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: A bug on saving the user parameters in memory?

Hello,

I've never had this issue.
However, there is sometime an issue with error messages on Scilab 6.0: A part of the stack of an error message includes some line coming from a previous error.
This can be very misleading.
It is hard to reproduce it in a deterministic way. So i am not sure that this issue is reported yet.
In this case, the only way i found is to quit and restart a new Scilab session, as you does for the issue you are addressing on your side.

Samuel

Le 24/01/2019 à 05:08, Necati Gulunay a écrit :


I have been struggling with scilab 6.0.1 (64 bit) on windows in the sense that when I change my code and rerun a program it seems the machine still keeps the part (or all?) of the old code and  seems to make the previous run. 

 

So I am unable to see what my changes to the code make to the run of the program which drives me crazy.   When I close scilab and reopen it then the code runs proper. 

 

It seems this is a bug with the run platform.

Anybody familiar with this problem and is there a cure for this.

Scilab 5 did not have this problem.



_______________________________________________
users mailing list
[hidden email]
http://lists.scilab.org/mailman/listinfo/users