[Scilab-users] Group function bug

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
yanndebray yanndebray
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Scilab-users] Group function bug

For the signal specialists,

There seems to be a problem with the function group:
//Group function
[h w]=wfir('lp',7,[.2,0],'hm',[0.01,-1]);
[tg,fr]=group(100,h);
plot2d(fr',tg',-1,'011',' ',[0,2,0.5,4.])

--> [tg,fr]=group(100,h);
à la ligne    97 de la fonction group ( C:\Program
Files\scilab-6.0.2\modules\signal_processing\macros\group.sci ligne 109
)

This example appears at page 40 of this pdf:
https://www.scilab.org/sites/default/files/signal_processing_with_scilab.pdf
(It might be hold and outdated).

I found another registered bug, which is not necesserally linked:
http://bugzilla.scilab.org/show_bug.cgi?id=6982

Could someone with some experience in the domain share a light on this?

Yours
Yann
_______________________________________________
users mailing list
[hidden email]
http://lists.scilab.org/mailman/listinfo/users
Samuel GOUGEON Samuel GOUGEON
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Group function bug

Hello Yann,

Le 24/02/2019 à 13:46, [hidden email] a écrit :

> For the signal specialists,
>
> There seems to be a problem with the function group:
> //Group function
> [h w]=wfir('lp',7,[.2,0],'hm',[0.01,-1]);
> [tg,fr]=group(100,h);
> plot2d(fr',tg',-1,'011',' ',[0,2,0.5,4.])
>
> --> [tg,fr]=group(100,h);
> à la ligne    97 de la fonction group ( C:\Program
> Files\scilab-6.0.2\modules\signal_processing\macros\group.sci ligne 109 )

For the record (and the report): Scilab 5.5.1 was still OK. The bug
appeared in Scilab 5.5.2.

Regards
Samuel

_______________________________________________
users mailing list
[hidden email]
http://lists.scilab.org/mailman/listinfo/users