[Scilab-users] plots remain white under CentOS (redhat based OS) and Scilab 6.0.2

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Carrico, Paul-2 Carrico, Paul-2
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Scilab-users] plots remain white under CentOS (redhat based OS) and Scilab 6.0.2

Dear All

 

When I’m trying to use either plot2D or plot3D under CentOS, all the figures remains white ; I guess it’s a library issue and I think it has ever been noticed in the past, but I do not remember what or I cannot find the workaround: what it is?

 

Thanks for your help

 

Paul


_______________________________________________
users mailing list
[hidden email]
http://lists.scilab.org/mailman/listinfo/users
Adelson Adelson
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: plots remain white under CentOS (redhat based OS) and Scilab 6.0.2

Doesn't happen with Scilab 6.01 and Centos 6.9. I'll try with Scilab 6.02.

Em qui, 27 de jun de 2019 5:46 AM, Carrico, Paul <[hidden email]> escreveu:

Dear All

 

When I’m trying to use either plot2D or plot3D under CentOS, all the figures remains white ; I guess it’s a library issue and I think it has ever been noticed in the past, but I do not remember what or I cannot find the workaround: what it is?

 

Thanks for your help

 

Paul

_______________________________________________
users mailing list
[hidden email]
http://lists.scilab.org/mailman/listinfo/users

_______________________________________________
users mailing list
[hidden email]
http://lists.scilab.org/mailman/listinfo/users
Carrico, Paul-2 Carrico, Paul-2
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [EXTERNAL] Re: plots remain white under CentOS (redhat based OS) and Scilab 6.0.2

I’m under CentOS Linux release 7.6.1810 (Core) where all the updates have been done … issue with a graphical library?

 

 

 

De : users [mailto:[hidden email]] De la part de Adelson Oliveira
Envoyé : jeudi 27 juin 2019 11:23
À : International users mailing list for Scilab.
Objet : [EXTERNAL] Re: [Scilab-users] plots remain white under CentOS (redhat based OS) and Scilab 6.0.2

 

Doesn't happen with Scilab 6.01 and Centos 6.9. I'll try with Scilab 6.02.

 

Em qui, 27 de jun de 2019 5:46 AM, Carrico, Paul <[hidden email]> escreveu:

Dear All

 

When I’m trying to use either plot2D or plot3D under CentOS, all the figures remains white ; I guess it’s a library issue and I think it has ever been noticed in the past, but I do not remember what or I cannot find the workaround: what it is?

 

Thanks for your help

 

Paul

_______________________________________________
users mailing list
[hidden email]
http://lists.scilab.org/mailman/listinfo/users


_______________________________________________
users mailing list
[hidden email]
http://lists.scilab.org/mailman/listinfo/users