"Startup execution:" and " loading initial environment" messages missing

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Yung-Jang Lee Yung-Jang Lee
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

"Startup execution:" and " loading initial environment" messages missing

Hi,

I found following eight messages are removed from core.po in current SVN 

"Startup execution:"
 "  loading initial environment"
"&File"
 "&Edit"
"&Preferences"
"&Control"
"&Applications"
"&?"

The last six messages may be duplicated with gui.po file , but the first two not seem appear anywhere.

Or  "Startup execution:" and  "  loading initial environment"  messages are put somewhere ?


YungLee
.

sylvestre sylvestre
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: "Startup execution:" and " loading initial environment" messages missing

Le samedi 27 septembre 2008 à 18:26 +0800, Yung-Jang Lee a écrit :
> Hi,
>
> I found following eight messages are removed from core.po in current
> SVN  

I changed the way we are dealing with some of this messages. I uploaded
these changes to launchpad but they do appear on the svn in the core
template:

$ grep -n -E "(&File|loading init|&Edit|&Preferen|&Control|&Appli|&\?)"
modules/core/locales/en_US/core.pot
modules/core/locales/en_US/core.pot:1468:msgid "  loading initial
environment"
modules/core/locales/en_US/core.pot:1472:msgid "&File"
modules/core/locales/en_US/core.pot:1476:msgid "&Edit"
modules/core/locales/en_US/core.pot:1480:msgid "&Preferences"
modules/core/locales/en_US/core.pot:1484:msgid "&Control"
modules/core/locales/en_US/core.pot:1493:msgid "&Applications"
modules/core/locales/en_US/core.pot:1497:msgid "&?"

If you update them on launchpad, and you ping me to upload them again,
it should work.
(it worked for the french localization)

Sylvestre



Yung-Jang Lee Yung-Jang Lee
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: "Startup execution:" and " loading initial environment" messages missing

Hi,

On the svn,  these messages are missed for languages  zh_Tw, zh_CN and ru_RU. I think there must be something wrong loading po files from launcphad to SVN in your synchronization processesing.

It's better to reload core.po files for zh_Tw, zh_CN and ru_RU languages.


YungLee

 

2008/9/29 Sylvestre Ledru <[hidden email]>
Le samedi 27 septembre 2008 à 18:26 +0800, Yung-Jang Lee a écrit :
> Hi,
>
> I found following eight messages are removed from core.po in current
> SVN

I changed the way we are dealing with some of this messages. I uploaded
these changes to launchpad but they do appear on the svn in the core
template:

$ grep -n -E "(&File|loading init|&Edit|&Preferen|&Control|&Appli|&\?)"
modules/core/locales/en_US/core.pot
modules/core/locales/en_US/core.pot:1468:msgid "  loading initial
environment"
modules/core/locales/en_US/core.pot:1472:msgid "&File"
modules/core/locales/en_US/core.pot:1476:msgid "&Edit"
modules/core/locales/en_US/core.pot:1480:msgid "&Preferences"
modules/core/locales/en_US/core.pot:1484:msgid "&Control"
modules/core/locales/en_US/core.pot:1493:msgid "&Applications"
modules/core/locales/en_US/core.pot:1497:msgid "&?"

If you update them on launchpad, and you ping me to upload them again,
it should work.
(it worked for the french localization)

Sylvestre



sylvestre sylvestre
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: "Startup execution:" and " loading initial environment" messages missing

Le lundi 29 septembre 2008 à 16:45 +0800, Yung-Jang Lee a écrit :
> Hi,
>
> On the svn,  these messages are missed for languages  zh_Tw, zh_CN and
> ru_RU. I think there must be something wrong loading po files from
> launcphad to SVN in your synchronization processesing.
>
> It's better to reload core.po files for zh_Tw, zh_CN and ru_RU
> languages.
Hello,

I downloaded localization files from launchpad again and committed them
in the trunk. It is working now.

Thanks
S